Diensten

IT-auditing en advisering vormen de kernactiviteiten van Netic, daarnaast leveren we ook diensten op het gebied van ontwerp en realisatie van systemen en infrastructuren. U kunt Netic inschakelen voor afzonderlijke diensten, ook een totaaltraject van advies tot realisatie is bij Netic in vertrouwde handen.

Netic werkt het liefst volgens een Top Down – Bottom Up methode (zie afbeelding). We onderzoeken van boven naar beneden, waarbij we starten bij uw bedrijfsprocessen en via uw applicaties en systemen uitkomen bij uw infrastructuur. Daar begint de advies- en ontwerpfase. Vervolgens implementeren we van beneden naar boven. We brengen eerst de infrastructuur op orde, passen uw systemen en applicaties hier op aan en borgen de nieuwe technologie en toepassingen ten slotte in uw bedrijfsprocessen. Bij langlopend projecten doorlopen we deze cyclus eventueel meerdere malen om voortdurend nieuwe inzichten en technieken te kunnen implementeren.

Hiernaast vindt u meer informatie over onze dienstverlening en kunt u een vrijblijvend intake-gesprek voor een quickscan aanvragen. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Samen met Netic Solutions verzorgt Netic ook de virtualisatie van ICT-infrastructuren. Virtualisatie biedt zowel kleine als grote bedrijven de mogelijkheid meer (server-)applicaties te laten draaien op minder hardware. Dit bespaart niet alleen veel kosten en energie, maar creëert ook ongekende mogelijkheden voor uw bedrijf. Kijk voor meer informatie over virtualisatie en de diensten van Netic Solutions op www.neticsolutions.nl.