Over NeticNetic is dé dienstverlener voor middelgrote tot grote organisaties en bedrijven met een hoge automatiseringsgraad. Netic slaagt er in altijd voorop te lopen in het aanbieden van de nieuwste technologieën en inzichten. Wij kijken voortdurend vooruit en zijn steeds alert op actuele ontwikkelingen en vernieuwende toepassingen. Voor ons is het een uitdaging voortdurend innovatief te zijn en onze klanten toekomstgerichte diensten aan te bieden.

We blijven daarbij wel reëel. Wij zien dat ICT bijzondere mogelijkheden schept, maar ook grote uitdagingen kent. Technieken worden complexer en vragen om een juiste toepassing. Netic is in staat de complexiteit van een ICT-project om te zetten in concrete stappen en acties. Netic begeleidt uw organisatie en uw medewerkers in deze veranderingsprocessen. Wij trainen uw ICT-ers in het gebruik, beheer en onderhoud van nieuwe infrastructuur en systemen en werken daarbij nauw samen met systeemleveranciers.

Netic is daarnaast uitstekend in staat een strategische en adviserende rol voor u te vervullen in ICT-trajecten waarbij meerdere partijen bij betrokken zijn. Wij bewaken de voortgang, houden de vaart erin en zorgen voor een geslaagde realisatie.

Met twintig jaar ervaring is Netic een betrouwbaar bedrijf met multidisciplinaire kennis over ICT en bedrijfsprocessen. We beschikken over vaste samenwerkingspartners die waar nodig aanvullende expertises leveren.

Netic is een zusterbedrijf van Netic Solutions, dat producten en diensten aanbiedt voor de virtualisatie van ICT-infrastructuren.