Over Netic – Expertise


Met ruim 20 jaar ervaring is Netic de ideale partner voor complexe ICT-projecten. Netic combineert haar uitgebreide kennis van ICT met een sterk analytisch vermogen en een scherp inzicht in bedrijfmatige processen. Netic is bekend met alle relevante operatingsystemen, netwerkinfrastructuren, software en hardware en houdt deze kennis voortdurend up-to-date.

Als partner denkt Netic graag met u mee. Wij maken complexe zaken voor u inzichtelijk, trekken heldere conclusies uit onze analyses en geven u concrete adviezen. Wij motiveren uw medewerkers en dragen nieuwe kennis en praktische vaardigheden aan hen over. Bij Netic is uw ICT-project van het begin tot het einde in vertrouwde handen.

Netic is als geen ander in staat om vertrouwde concepten innovatief toe te passen om voor u het beste resultaat te boeken. Waar nodig werkt Netic samen met vaste partners die aanvullende expertise bieden. Netic is lid van de ICT-Kring Delft, een netwerk van Delftse ICT-ondernemingen die nauw samenwerken en onderling kennis uit wisselen.