Over Netic – Werkwijze


Netic helpt u uw bedrijfsresultaten te verbeteren door de optimale inzet van ICT. Netic denkt kritisch met u mee. Er kan veel, maar niet alles levert meer rendement op. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, applicaties en systemen. Deze kennis zetten we in om u een kosteneffectieve oplossing te bieden. U zoekt het beste voor uw bedrijf, maar wilt hoge kosten en een grote complexiteit vermijden. Netic weet dat. Wij zoeken de juiste oplossing waarbij technologie en automatisering de kernactiviteiten van uw bedrijf zo efficiƫnt mogelijk ondersteunen.

Daarvoor onderzoeken wij eerst hoe uw bedrijfsprocessen verlopen en hoe uw ICT-applicaties, -systemen en -infrastructuur deze ondersteunen. Vervolgens maken we een ontwerp waarin we zowel technische als bedrijfsmatige oplossingen verwerken.

Netic levert afzonderlijke diensten als IT-Auditing, advies, ontwerp en realisatie, maar kan u ook in het hele traject van Audit tot implementatie ondersteunen. U bent dan altijd verzekerd van een goede samenhang en een voortdurende monitoring van uw project. Netic is een resultaatgericht bedrijf en werkt met een realistische planning.